Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:55, miercuri, 18 martie, 2015

Hrană duhovnicească pentru militarii unității 1001 DTC, MAI

20150318_082132

La mănăstirea Doina din capitală, amplasată în incinta cimititului „Sf. Lazăr” din Chișinău a fost săvârșită Liturghia Darurilor mai înainte sfințite de către Prot. mitr. Nicolae Tudoreanu și preotul Markell Tudoreanu.

La serviciul divin au participat peste 150 de militari în frunte cu comandantul-adjunct pentru personal și educație a unității militare 1001 al DTC, MAI locotenent-colonel Alexandru Grosu.

În timpul oficierii slujbei, ostașii au fost mărturisiți după care au primit Sfânta Împărtășanie, pentru iertarea păcatelor și întărire duhovnicească.

Către final militarii au primit sfaturi și îndemnuri pentru a avea un comportament caracteristic unui bun creștin și pentru a se ruga lui Dumnezeu spre a primi cele trebuincioase ca să fie demni apărători ai Patriei – cu credință în cuget și în inimă.

Menţionăm că clericii mănăstirii Doina, pentru al 8-lea an consecutiv cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Mitropolit Vladimir, pe parcursul posturilor de peste an oficiază regulat slujbe pentru a oferi ostașilor atât de necesara hrană duhovnicească.

Sursa: www.protopopiatchisinau.md