Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

9:57, miercuri, 16 ianuarie, 2013

Festivalul “Astăzi s-a născut Hristos”, la cea de a 13-a ediție

În contextul sărbătoririi Nașterii Domnului, Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari, în parteneriat cu Secția Culturală Raională a organizat cea de a 13-a ediție a festivalului “Astăzi s-a născut Hristos”.

În cadrul evenimentului care s-a desfășurat în sala de cultură “Grigore Sârbu” din Criuleni, au evoluat peste zece-colective model și coruri bisericești din mai multe sate ale raionului.

La festival a fost prezent și Prot. Mitr. Nicolae Ciobanu, Consilier Cultural al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove, care a prezentat celor prezenți cuvântul de salut și de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir, dând și o apreciere personală deosebită acestui eveniment de suflet ce de mai mult de un deceniu aduce credincioșilor din Criuleni binecuvântata veste a Nașterii.

Ulterior către cei prezenți s-a mai adresat Prot. Mitr. Teodor Pelin, Protopop de Criuleni și Dubăsari și doamna Valentina Bobeico șefa Secției raionale de Cultură, după care participanții au primit Diplome , pastorale, iconițe cu Nașterea Domnului și alte daruri.