Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:53, joi, 8 mai, 2014

Festival de cântece și colinde pascale la Strășeni

Recent, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Mitropolit Vladimir, Casa de Cultură din orașul Strășeni  a găzduit formații corale, ansambluri și colective artistice de copii ale liceelor și gimnaziilor din raion, reunite în cadrul tradiționalul festival de colinde și cântece Pascale organizat de către Protopopiatul Strășeni în comun cu Secţia Cultură Străşeni.

Astfel, în cadrul evenimentului au evoluat peste 15 formaţii care au avut prestaţii pe măsura Praznicului celebrat. Prezent la Festival, Protopopul de Strășeni, Prot. Victor Mihalachi,  a transmis tuturor participanţilor şi numerosului public cuvântul de salut al Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, care binecuvântează fiecare ediţie a acestei reuniuni de suflet.

Toți participanții au primit din partea organizatorilor Diplome și alese daruri care să le lase în suflet amintiri calde despre acest eveniment dedicat Învierii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

În seara aceleiași zile, pe lângă colectivele locale, au prezentat un program deosebit de bogat şi de frumos oaspeții din România – corul „Armonia” din Baia Mare.