Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

19:15, marți, 20 ianuarie, 2015

Felicitări și cuvinte de recunoștință pentru conducerea Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”

În contextul frumoasei și îndelungatei colaborări pastoral-misionar dintre Biserica Ortodoxă din Moldova și Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”, Secretarul Mitropolitan, Prot. Mitr. Vadim Cheibaș, a vizitat instituția de forță, pentru a transmite colaboratorilor acesteia mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

În alocuțiunea sa, Părintele Secretar a dat o importanță deosebită inițiativelor constructive și a dinamisului de care au dat dovadă până acum Domnul General-Maior Ion Țurcan, Comandantul Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” și Domnul Ion Bodrug, Șeful Inspectoratului General de Poliție. În deosebi, au fost adresate mulțumiri Domnului Dorin Recean, Ministrul în Execrițiu al Afacerilor Interne, decorat recent de către Întâistătător pentru munca prodigioasă întru promovarea valorilor Ortodoxe, precum și pentru permanenta disponibilitate în vederea realizării proiectelor comune.

Cu acest ales prilej, Prot. Gheorghe Godoroja, capelanul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”, a oficiat un Te-Deum, rugându-se pentru sănătatea tuturor celor care cu devotament și curaj își îndeplinesc misiunea față de societate.

În context, Prot. Mitr. Vadim Cheibaș și-a exprimat speranța că această colaborare tradițională va continua, înregistrând noi și noi succese, demne de luat ca exemplu.