Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

luni, 18 noiembrie, 2013

Egumena Epistimia (Goncearenco) își celebrează ziua numelui

Cu prilejul pomenirii Sfintei Mucenițe Epistimia, aducem sincerele noastre felicitări și urări de bine Eg. Epistimia (Goncearenco) – stareță a mănăstirii “Sf. M. Mc. Gheorghe” din Suruceni, r. Ialoveni și director al Seminarului Teologic Liceal de Fete “Regina Maria”.

Râvna și dragostea creștinească a Maicii Starețe este cunoscută tuturor pelerinilor care au trecut pragul mănăstirii Suruceni, dar și elevelor și dascălilor de la Seminarul de pe lângă așezământul monahal.

Este bine știut că realizările bineplăcute și folositoare sufletului pot fi obținute numai prin perseverență și dăruire – calități pe care Preacuvioasa Maică Epistimia le are din plin, inspirând și motivând pe toți cei care o cunosc și o prețuiesc pentru hotărârea dar și blândețea Dumneaei.

Nădăjduim deci că prin mijlocirea protectoarei sale cerești, Dreptul și Bunul Dumnezeu o va ține mulți ani sănătoasă, înzestrând-o cu putere și răbdare pentru a-și continua dificila dar nobila misiune, fiind și mai departe un exemplu demn de urmat pentru toți cei care vor să-și închine viața slujirii lui Hristos.

Cu respect,
Colaboratorii Direcției Mitropolitane