Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:06, joi, 13 octombrie, 2016

Dl Fredolin Lecari, șef al Departamentului Poliției de Frontieră al MAI a fost decorat cu Medalia „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”

14642672_600925826754132_139913634_n

În dimineața zilei de joi, 13 octombrie, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit în audiență pe Dl Fredolin Lecari, șef al Departamentului Poliției de Frontieră al MAI, însoțit de către Prot. mitr. Teodor Pelin, Protopop de Criuleni și Dubăsari.

La raportul părintelui Protopop, în semn de recunoștință pentru activitatea sârguincioasă spre binele și întru mărirea Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova, Înaltpreasfințitul Vladimir l-a decorat pe șeful Departamentului Poliției de Frontieră cu Medalia „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”.

În cuvântul de felicitare, Mitropolitul Vladimir i-a urat Dl Fredolin Lecari mult succes în activitatea profesională în funcția nou desemnată, menționând importanța deosebită a acestei instituții.

La rândul său, șeful Departamentului Poliției de Frontieră şi-a manifestat recunoştinţa faţă de Întâistătător pentru înalta apreciere, asigurându-L că şi de acum înainte în activitatea sa se v-a ghida de principiul marelui domnitor Ștefan: „Să stați strajă la hotare, Să păziţi acest pământ!”

Anterior, Dl Fredolin Lecari a activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în funcția de șef al Centrului cooperare poliţienească internaţională (CCPI) al Inspectoratului General al Poliţiei.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media