Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

duminică, 3 februarie, 2013

Diaconul Victor Bragari, dirijorul corului mănăstirii Curchi, la 35 de ani de viaţă

319402_501232106569874_1883502534_n

Cu ocazia zilei de naştere, aducem sincerele noastre felicitări şi urări de bine  Diaconului Victor Bragari, un vrednic slujitor şi un reputat dirijor, care a profesat muzica religioasă la şcolile teologice de la Chiştelniţa, Zăbriceni, Edineţ şi Suruceni şi care acum, cu deosebită măiestrie conduce corul mănăstirii Curchi.

De-a lungul timpului am reuşit să ne convingem de dăruirea şi talentul său şi a corului pe care îl conduce, atât în timpul serviciilor divine de zi cu zi, precum şi în timpul celor mai marcante evenimente bisericeşti, precum slujbele arhiereşti la mănăstire, sau vizita Patriarhului Kiril în ţara noastră.

În zi de sărbătoare, nu putem să-i dorim maestrului altceva decât multă sănătate, perseverenţă şi dragoste pentru a răspândi şi în continuare cuvântul Domnului prin muzică, spre mântuire şi spre mângâierea sufletelor credincioşilor dornici de hrană duhovnicească.

Cu cele mai senine gânduri, îi urăm Diaconului Victor Bragari un sincer LA MULŢI ANI! asigurându-l de profundul nostru respect şi aleasa preţuire.

Cu dragoste întru Hristos,

Arhimandrit SILUAN (Şalaru),

Stareţ al Sfintei Mănăstiri Curchi