Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:35, miercuri, 14 mai, 2014

Decoraţii şi recunoştinţă pentru un grup de slujitori și ctitori din Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari

IMG_0349

În după amiaza zilei, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Sediul Mitropolitan pe Protopopul de Criuleni și Dubăsari, Protoiereul Mitrofor Teodor Pelin, însoțit de un grup de preoți și mireni.

Pentru activitate sârguincioasă spre binele Bisericii, Ierarhul a înmânat următoarele distincții:

Dlui Oleg Cîrlig, ctitor la biserica “Sf. Arh. Mihail” din s. Dubăsarii Vechi, la împlinirea a 40 de ani – medalia ”Sf. Ștefan cel Mare”.

Dna Maria Muravschi, preoteasă, prof. de Religie la Liceul Teoretic N. Donici din s. Dubăsarii Vechi, ajunsă la un frumos popas aniversar s-a învrednicit de ordinul ”Meritul bisericesc” gr. III.

Către jubileul de 60 de ani de viață protoiereul Ioan Șeptelici, parohul bisericii Sf. M. M. Gheorghe din s. Ustea, r. Dubăsari, fost decorat cu medalia ”Sf. Ștefan cel Mare”.

Arhipăstorul a urat omagiaților ani mulți și fericiți în slujba Bisericii și a credincioșilor, totodată a mulţumit invitaţilor pentru eforturile depuse întru binele şi mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova.

La rândul său Prot. mitr. Teodor Pelin în numele întregului grup a mulțumit Arhiereului pentru apreciere, pentru grijă și pentru binecuvântare în toate lucrările bineplăcute Domnului.