Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:14, miercuri, 12 iunie, 2013

Decorații la Palatul Mitropolitan

IMG_0020

În dimineața zilei de 12 iunie, ÎPS Mitropolit Vladimir i-a primit la Reședința Mitropolitană pe Prot. mitr. Manole Brihuneț însoțit de ctitorul bisericii „Sf. Irh. Nicolae” din Mileștii Mici, dl Nicolae Patrașcu, director general la SA Restaurantul Casa Nunții „Noroc” din orașul Chișinău.

La raportul părintelui Manole, pentru contribuția deosebită la renovarea și sprijinul acordat comunității creștin-ortodoxe din Mileștii Micii, dl Nicolae Patrașcu, a fost decorat de către Arhipăstor cu Ordinul bisericesc ”Ștefan cel Mare și Sfânt”, gradul I.

Ajuns la vârsta maturității profesioniste, la cei 60 de ani ai săi, dl Nicolae Patrașcu în permanență vine în ajutor Bisericii, străduind în măsura posibilităților la reparația lăcașelor de cult și la înzestrarea acestora.

Mitropolitul a mulţumit dl Nicolae Patrașcu pentru atitudinea binevoitoare şi efortul considerabil la promovarea valorilor moral-spirituale ale neamului, totodată  exprimându-şi speranţa că şi în continuare, cu acelaşi zel v-a dovadă de fapte bune şi binecuvântate.

Serviciul de presă al Mitropoliei