Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:15, joi, 10 martie, 2016

Decorații bisericești și recunoștință pentru un grup de marinari militari și ctitori ai Bisericii

IMG_1188

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit la reședința mitropolitană un grup de marinari militari, dar și ctitori ai Bisericii.

Dialogul a avut un caracter amical și agreabil, Vlădica Vladimir bucurându-se că are ocazia să comunice cu marinari experimentați și devotați Patriei.

Marinarii sunt acei oameni care şi-au legat existenţa de ape, acei oameni care cu credință şi jertfire de sine şi-au ales o profesie plină de riscuri, privaţiuni şi sacrificii, animaţi însă de curaj şi dăruire.

De mulțumiri alese din partea Mitropolitului s-a bucurat şi dl Victor Ţvircun – un bun creştin şi binefăcător al Bisericii Strămoşeşti care pe parcursul anilor a adus un aport deosebit în consolidarea realțiilor dintre Biserică și societate.

În semn de recunoștință pentru contribuția adusă spre binele și propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfinția Sa i-a decorat pe toți cei prezenți cu alese distincții mitropolitane, exprimându-și speranța că și mai departe domniile lor vor continua faptele frumoase și folositoare sufletului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media