Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

duminică, 20 decembrie, 2015

Cu ocazia sărbătorii în cinstea Sf. Ierarh Nicolae tinerii bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din or. Rîşcani au organizat un act de binefacere „Fii şi Tu Moş Crăciun”

F9aEH-1k1kU

Cu ocazia sărbătorii în cinstea Sf. Ierarh Nicolae în data de 19 decembrie, tinerii bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din or. Rîşcani, cu suportul şi ajutorul liceilor „Liviu Damian” şi „Dm. Cantemir” au organizat un act de binefacere „Fii şi Tu Moş Crăciun” pentru copiii din orfelinatul din or. Costeşti  r. Rîşcani.

Mulţi elevi , creştini au decis sa devina Moş Crăciun şi au fost adunate o mulţime de cadouri pentru cei mai trişti decât noi.

Parohul bisericii, prot.mitr. Feodor Bazatin, a fost un imbold în acţiunile tinerilor, i-a susţinut în toate începerile, de asemenea a acordat nemijlocit şi o autovehicula pentru transportarea celor adunate.

Ajungând la orfelinat, tinerii au împărţit cadourile, la rândul lor orfanii au împarţit fericirea și mulţumirea nemărginită. De asemenea, cei de la orfelinat au primit nişte bucate de la Moşul Nicolae.

Când au rămas fericiţi, împliniţi şi multumiţi tinerii şi-au luat rămas bun şi au venit cu îndemn către toţi oamenii: ” Fiţi mai buni, fiţi Moş Crăciun tot anul împrejur!”.