Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:06, vineri, 23 noiembrie, 2012

Creşa grădiniţă nr. 34 din Chişinău a fost sfinţită

La iniţiativa unui grup de părinţi şi prin bunăvoinţa administraţiei, Pr. Maxim Melinti şi Pr. Nicolae Ciobanu au săvârşit slujba de sfinţire a creşei grădiniţe nr. 34 din capitală.

La eveniment au participat educatoarele în frunte cu doamna directoare Maria Muşat şi copilaşii din grădiniţă.

După sfinţire, Părintele Nicolae i-a felicitat pe toţi cei prezenţi cu ocazia frumosului eveniment, dând o apreciere înaltă iniţiativei părinţilor şi a deschiderii conducerii pentru bineplăcuta iniţiativă, exprimându-şi în acelaşi timp speranţa că în aşa fel micuţii vor avea parte de o educaţie creştină încă de la cea mai fragedă vârstă.

La rândul său, Părintele Maxim a dăruit doamnei Muşat o icoană cu chipul Maicii Domnului care să vegheze asupra liniştii şi bunei creşteri a copiilor, mulţumind totodată pentru primirea călduroasă şi pentru deschidere, care promite o colaborare îndelungată şi fructuoasă.

Doamna directoare şi-a exprimat recunoştinţa faţă de slujitori pentru bunăvoinţa lor şi pentru cuvintele călduroase, declarând că acest eveniment este unul deosebit de semnificativ pentru instituţia pe care o conduce şi va rămâne pentru mult timp în amintirea şi în sufletele celor care au participat la el.

La final copilaşii au primit cruciuliţe, iar angajaţii grădiniţei au primit cărţi de rugăciuni.