Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:38, luni, 6 august, 2012

Credincioșii din sectorul Ciocana al capitalei au participat la Drumul Crucii

Recent, creștinii și slujitorii Sectorului 4 din Chișinău, s-au reunit într-un Drum al Crucii, organizat cu binecuvântarea părintelui Protopop Gheorghe Zagnat.

Evenimentul de suflet s-a bucurat de participarea enoriașilor bisericilor “Sf. Prooroc Ilie”, “Nașterea Maicii Domnului”, “Sf. Ierarh Ioasaf de Belgorod” și “Sf. Prooroc Daniil”, dimpreună cu preoții-parohi ai sfintelor lăcașe.

În timpul procesiunii, credincioșii au înălțat rugăciuni către Bunul Dumnezeu pentru ploaie, liniște, pace și bunăstarea capitalei, dând în același timp laudă Atotțiitorului și sfinților Săi pentru nenumăratele binecuvântări și binefaceri de care se bucură poporul binecredincios din Chișinău și din întreaga țară.

Prin purtarea de grijă a Prot. Gheorghe, parohul bisericii  “Nașterea Maicii Domnului”, creștinii au avut fericita ocazie să se închine la moaștele Sf. Părinți de la Mănăstirea Zolți, care au însoțit mulțimea pe parcrusul întregului Drum al Crucii, fiind purtate pe mâini de către slujitori și mireni.

 Evenimentul s-a încheiat cu o agapă frățească la care au participat toți credincioșii prezenți la procesiune.