Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

miercuri, 30 mai, 2012

Corul de Copii al Catedralei Mitropolitane premiat la Festivalul ,,Hajnowka – 2012„

Corul de Copii al Catedralei Mitropolitane “Nasterea Domnului” din Chişinău (sub conducerea dirijorului – Fedora Burlac) a participat la Festivalul Internaţional de Muzică Bisericească Ortodoxă ,,Hajnowka – 2012„ (ediţia a XXXI-a) care a avut loc în oraşul  Bialystok (Polonia). An de an la festival participă colective care sunt repartizate în 4 categorii: coruri bisericeşti, coruri de copii, coruri de amatori şi coruri profesioniste.

Corul nostru a fost unicul cor de copii, ceea ce a propus concurarea cu colective de maturi. Cu toate acestea atât repertoriul, cât şi maniera de interpretare a corului au creat impresii plăcute membrilor juriului, care a înmânat coriştilor moldoveni Diploma de gradul II, iar dirijorului Fedora Burlac – Diploma Dirijorului (una din cele 3 diplome speciale prevăzute de catre juriu).

Astfel, Corul de Copii al Catedralei Mitropolitane “Naşterea Domnului” aduce sincere mulţumiri şi plecăciuni Mitropolitului Vladimir pentru sprijinul acordat, precum şi Primăriei Municipiului Chişinău pentru susţinere şi încurajare.