Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

duminică, 6 octombrie, 2013

Concert de muzică sacră la Padova, Italia

În seara zilei de ieri, parohia Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” din Padova, Italia, a găzduit un ales concert de muzică sacră, susținut de corul de bărbați al Sfintei Mănăstiri Curchi.

Frumosul eveniment a demarat cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Mitropolit Vladimir, prezent la eveniment, care a a adresat celor prezenți un cuvânt de felicitare, menționând importanța menținerii legăturilor cu patria anume prin intermediul Bisericii și al evenimentelor culturale și duhovnicești, care au menirea de a păstra vie credința în sufletele celor ce se află departe de casa părintească și de cei dragi.

Pentru moldovenii din orașul italian acest concert a fost o adevărată revelație și o veritabilă regăsire sufletească, pentru care au mulțumit cordial Înalt Prea Sfinției Sale și tuturor celor datorită cărora acest frumos eveniment s-a putut desfășura.

Amintim că în continuarea șirului de festivități, Vlădica Vladimir oficiază în dimineața zilei de astăzi Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Padova.