Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

joi, 4 octombrie, 2012

Catedrala Schimbarea la Faţă a Mântuitorului din mun. Chişinău şi-a lansat site-ul oficial

Catedrala Schimbarea la Faţă a Mântuitorului, din mun. Chişinău şi-a lansat  site-ul oficial –  www.csf.md.

Această pagină cuprinde crâmpeie din istoria şi viaţa de ieri, şi de astăzi a catedralei, şi are drept scop, să faciliteze accesul credincioşilor la cele mai noi evenimente din viaţa parohiei, precum, şi la activitatea misionar-pastorală a preoţilor acestui sfânt locaş.

Departe de a fi un lux, într-o societate dominată de noua tehnologie, site-ul este un important mijloc de comunicare între Biserică şi credincioşii de pretutindeni.

Pagina a fost concepută și realizată de către preotul Mihail Bortă, colaborator al Serviciului de presă mitropolitan şi cu străduinţa parohului catedralei – protoiereului-mitrofor Ioan Plămădeală, care anul acesta împlineşte 15 ani de când, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, a primit ascultarea de a fi parohul acestei preaînsemnate şi unicale catedrale ortodoxe din Chişinău.

Site-ul pune la dispoziţia vizitatorilor şi informaţii legate de viaţa parohiei, istoria, sfinţenii, programul liturgic, galerie foto, video, precum şi datele de contact.

Edificarea acestui site pentru catedrala Schimbarea la Faţă a Mântuitorului  s-a impus în contextul creşterii interesului creştinilor pentru actualitatea religioasă, oferindu-le informaţii complete legate de viaţa parohiei respective.