Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

8:07, sâmbătă, 20 iulie, 2013

Au fost sfințite noile cupole ale bisericii cu hramul „Tuturor Sfinților” din incinta cimitirului central

Într-o atmosferă festivă, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir, înconjurat de un sobor preoțesc, a sfințit noile cupole ale bisericii cu hramul „Tuturor Sfinților” din cadrul cimitirului central, care urmează a fi ridicate în timp apropiat pe sfântul locaș.

Cu această ocazie, pe lângă slujba de sfințire propriu-zisă, Vlădica Vladimir a oficiat și un Te-Deum de mulțumire către Dumnezeu, pentru ajutorul Său întru bunul mers al amplelor lucrări de reparație desfășurate la această  veche biserică din Chișinău.

După serviciul divin, părintele Eugeniu Bâtcă, parohul sfântului locaș, a mulțumit Întâistătătorului pentru sprijin și bunăvoință, declarând că și mai departe el, împreună cu comunitatea, va depune toate eforturile pentru ca biserica să fie renovată definitiv în cel mai scurt timp posibil.

Urând succes celor implicați în această activitate, Înalt Prea Sfinția Sa a acordat alese distincții bisericești ctitorilor și binefăcătorilor care au contribuit în mod determinant la desfășurarea acestor ample și necesare lucrări de reparație.