Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

9:03, vineri, 1 martie, 2013

Atelierul de instruire a tinerilor jurnalişti în vederea mediatizării evenimentelor religioase – la final

IMG_0454

Cei peste douăzeci de studenți care timp de o săptămână au participat la lucrările Atelierului de jurnalism ortodox, s-au reunit la Palatul Mitropolitan împreună cu preoții și profesorii participanți la eveniment pentru a face totalurile muncii comune.

Adresându-se celor prezenți, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a mulțumit pentru seriozitatea de care au dat dovadă, pentru implicarea activă și pentru entuziasm.

Înalt Prea Sfinția Sa a venit cu cuvinte de recunoștință și către conducerea Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, parteneră a proiectului, pentru deschidere, menționând că acest Atelier este un semnal pozitiv de colaborare ulterioară, pe care Mitropolia se va strădui să-l valorifice din plin.

Doamna Georgeta Stepanov, Decan al FJȘC, a mulțumit Mitropolitului pentru oportunitatea pe care a oferit-o studenților invitându-i să participe la acest Atelier, declarând că și în continuare, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării este gata să dea curs tuturor invitațiilor Mitropoliei de activitate comună, pentru realizarea unor lucruri utile întregii societăți.

În acest sens, Înalt Prea Sfinția Sa și Doamna Decan au semnat un acord de colaborare între cele două instituții în vederea instruirii ulterioare a jurnaliștilor în devenire.

La final, profesorii și studenții au primit Diplome Arhierești și Certificate de participare, precum și iconițe, cărți ziditoare de suflet și calendare.

În semn de recunoștință pentru aportul adus la educarea unei noi pleiade de jurnaliști, Doamna Georgeta Stepanov a înmânat Mitropolitului Vladimir o Diplomă din partea Rectoratului Universității de Stat din Moldova.

Amintim că Atelierul de instruire a tinerilor jurnalişti în vederea mediatizării evenimentelor religioase s-a desfășurat între 22 și 28 februarie a.c.