Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:31, joi, 29 noiembrie, 2012

Asociația de Caritate “Flacăra Speranței” la un an de activitate

Cu ocazia aniversării unui an de la înființarea Asociației de Caritate “Flacăra Speranței”, la sediul instituției a fost săvârșit un Te-Deum de mulțumire pentru activitatea deosebit de prolifică. Serviciul divin a fost oficiat de către Prot. Mitr. Nicolae Ciobanu, consilier cultural al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove, precum și un bun prieten al Asociației.

Adresându-se colaboratorilor “Flacărei Speranței”, părintele Nicolae a apreciat în mod deosebit dăruirea cu care sunt dispuși să-i ajute pe numeroșii beneficiari ai Asociației, ce fac parte din familii socialemnte vulnerabile.

Doamna Valentina Patraș, președintele instituției, a mulțumit Sfinției Sale pentru bunăvoință și cuvinte călduroase, menționând că și mai departe, împreună cu echipa pe care o conduce va depune toate eforturile necesare pentru a fi de folos societății.

În continuare, cu ocazia aniversării, a fost deschisă o sală de expoziții unde vor fi expuse lucrările realizate de beneficiarii centrului, încă din prima zi putând fi admirate mai multe exponate, care în majoritatea lor sunt confecționate cu multă dragoste și grijă de copii cu dizabilități.