Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:16, joi, 27 septembrie, 2018

Arhimandritul Rafail (Bodiu), Starețul Mănăstirii „Sf. Prooroc Ilie” – 30 de ani de slujire la Altarul Domnului

De marele praznic al Înălțării Sfintei Cruci, Arhimandritul Rafail (Bodiu), Starețul Mănăstirii „Sf. Prooroc Ilie” din s. Nicoreni, r. Drochia aniversează 30 de ani de slujire sacerdotală. La acest moment de sărbătoare, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova i-a adresat părintelui Rafail un mesaj de felicitare.

Preacuvioase părinte Rafail,

La aniversarea a treizeci de ani de la hirotonia cuvioșiei Voastre în înalta demnitate de sfințit slujitor al Bisericii, Vă apreciem mult eforturile depuse în aceste trei decenii pe tărâm duhovnicesc.

Cuvioșia Voastră ați avut și sunteți în ascultări destul de responsabile, cu care vă isprăviți grație virtuților răbdării și înțelepciunii.

La această sărbătoare binecuvântată, de împlinire a 30 de ani de slujire sacerdotală, aflate sub semnul rodirii binecuvântate şi împlinite în statornica slujire la Altarul Domnului, Vă adresăm cele mai calde doriri de sănătate, pace, bucurie şi mult ajutor sfânt de la Dumnezeu în păstorirea numeroșilor fii duhovnicești.

Cu gânduri alese și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE