Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

15:29, miercuri, 10 octombrie, 2012

Ambasadorul rus, în vizită la Reședința Mitropolitană

Mitropolitul Vladimir a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Excelența Sa domnul Farid Muhametșin, în cadrul căreia au fost puse în discuție subiecte de interes comun, printre care în mod special, rolul Bisericii Ortodoxe în procesul de menținere și dezvoltare a bunelor relații dintre Moldova și Rusia.

În context, interlocutorii au pus un accent deosebit pe legăturile culturale, dar mai ales spirituale care unesc cele două popoare și care, în viitor, trebuie să joace același rol coagulant.

Înalt Prea Sfinția Sa a mulțumit domnului Muhametșin pentru prietenia sinceră pe care o poartă Bisericii Ortodoxe din Moldova, exprimându-și speranța că relațiile bilaterale vor fi construite și în continuare pe aceleași valori comune.

Domnul Muhametșin  la rândul său, și-a manifestat recunoștința față de Întâistătător pentru primirea călduroasă și a declarat că Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove rămâne a fi o instituție ce se bucură de aprecierea deosebită a Ambasadei Ruse de la Chișinău.