Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

21:35, marți, 30 iunie, 2015

A fost sfințit sediul Direcției Generale Resurse Umane a MAI

În dimineața zilei, la inițiativa colaboratorilor Direcției Generale Resurse Umane a MAI, un grup de slujitori în frunte cu Părintele Arhimandrit Nicolae (Roșca), Președinte al Departamentului Mitropolitan Activitate Pastorală în cadrul Ministerului Afacerilor Interne,  au săvârșit slujba de sfințire a sediului DGRU.

La acest important și frumos eveniment duhovnicesc, au participat Șeful DGRU, Domnul Anatolie Dănilă, Șeful Direcției Formare Profesională  a DGRU, Domnul  Vitalie Chiriac, precum și numeroși colaboratori ai Departamentului.

Cu acest binecuvântat prilej, Preacuviosul Părinte Arhimandrit le-a dăruit tuturor celor prezenți câte o iconiță cu chipul Sf. M. Mc. Tedor Tiron, felicitându-i și îndemnându-i ca în activitatea lor profesională să se conducă după Leglile Țării, dar și de Legile Dumnezeiești, pentru ca munca lor să fie exemplară și cu adevărat folositoare întregii noastre societăți.

La rândul său, Domnul Dănilă a mulțumit Arhim. Nicolae (Roșca) și tuturor slujitorilor prezenți pentru bunăvoință și gânduri bune, menționând că evenimentul de astăzi se înscrie perfect în planul de colaborare bilaterală între Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă din Moldova.