Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

19:10, vineri, 30 octombrie, 2015

A fost sfințit sediul central al Întreprinderii de Stat Servicii Pază a Ministerului Afacerilor Interne

IMG_1355

În dimineața zilei, la inițiativa colaboratorilor Întreprinderii de Stat Servicii Pază a Ministerului Afacerilor Interne, ÎPS Mitropolit Vladimir însoțit de secretarul mitropolitan Prot. mitr. Vadim Cheibaș și un grup de slujitori au săvârșit slujba de sfințire a sediului central al Întreprinderii.

La acest important și frumos eveniment duhovnicesc, au participat Vasile Puiu Directorul general al Întreprinderii Servicii Pază, precum și numeroși colaboratori.

Cu acest binecuvântat prilej, în semn de recunoștință și pentru activitatea sârguincioasă, Vlădica Vladimir a decorat această subdiviziune a MAI cu ordinul bisericesc „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”, totodată felicitându-i și îndemnându-i ca în activitatea lor profesională să se conducă după Legile țării, dar și de Legile Dumnezeiești, pentru ca munca lor să fie exemplară și cu adevărat folositoare întregii noastre societăți.

La rândul său, dl Director Vasile Puiu a mulțumit Mitropolitului și tuturor slujitorilor prezenți pentru bunăvoință și gândurile bune, menționând că evenimentul de astăzi se înscrie perfect în planul de colaborare bilaterală între Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă din Moldova.